Post by conkunetpuco on Mar 9, 2022 23:49:46 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Christmas Fever Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Christmas Fever Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کلیدهای تولید کننده کدها ▞▞▞
▞▞▞ Christmas Fever Cooking Games 2022 version ▞▞▞
من عاشق این بازی هستم و این بازی آفلاین است.
عالی خوبه اونایی که میگن چرا بستنی نیست مرحله ایه من الان تو مرحله و نون هستم و خیلی ممنون از این بازی که در مورد کریسمس هست. در صورت امکان، سعی کنید بازی را سخت تر کنید. خیلی ممنون از بازی خوبتون ممنونم.♥️🫀
1945 Air Force: Airplane games Spillehall zhpk
بازی خوب
بازی بوت آچا هی
مرد دی سی گچ اما او نه تو گنو جزوج
من نمی دانم
بازی بهتر از این نمیشه من علاقه مندم به آشپزی لطفا حرف بد نزنید بچه ها می بینند وبد آموزی داره ممنون من مبیناعبدالهی هستم
بازی خیلی خوبی دست سازندش درد نکنه
عالییییییییی
بازی خوبی است اما همیشه خاموش می شود
عالی واقعا خیلی خوشم اومد
این عضو خانواده خیلی بد است اما بارها و بارها ژست ژست این اعضای خانواده بسیار خوب است چندین بار torchar این اعضای خانواده نام دختر و پسر اول هستم سواپان قوش راناجوی قوش سوبیر قوش سونیلی قوش شومیلی قوش معانه آمی likchi ok Good by ok nao عصر بخیر توسط antiy و unkel ok nao پایان نوشتن ✍️✍️
عالللللییییی
سلام من این بازی را هنوز نصب نکردم در حال نصبه ولی از عکسای بازیش معلومه که بازیش فوق العاده س😍😍😍چون هنوز نگرفتم و نمیدونم بازیش چجوریه بهش ۴ تا ستاره میدم😍😍
بازی متوقف می شود در سطح 699. اتلاف وقت، کنسرت ها و پول! 😞😠
Christmas Fever Cooking Games Arkade yhu
این بازی عالی
Christmas Fever Cooking Games อาร์เคด efv
سلام من الان نصب کردم رفتم مرحله ۳۰ مرسسسییییییییی
عالییییه حتما نصبش کنید
من هنوز این بازی رو نصب نکردم💕💕💞💞 ولی فکر میکنم که خوب باشه اگه خوب باشه تا... عمر دارم این رو پاک نمیکنم 🥰🥰
Christmas Fever Cooking Games Spillehall wvz
سلام من 12 سلام و عاشق این بازی هستم وتو مرحله ی 50 هستم و این بازی رو 2 روزه دارم و بخاطر اینکه باید کیلید بگیری تا بری مرحله ی بعد 4 ستاره دارم خیلی بازی خوبیه حتما بریزیدش👍
بد
سلام من💙 فاطمه مهاجر ❤و 💛خواهرم نیکا💜 مهاجر هستم بازیش عالی هرکی میگه علکی خیلی هم خوب هست نصبش کنید عالی ❤🧡💛💚💙💜دست سازندش و همکارانش درد نکنه 💋
فعلاً 1 ستاره می گذارم چون الان فقط بازی را دانلود می کنم
یکی از بهترین ها است، اما برای تکمیل مراحل خیلی طول می کشد. به طرز دردناکی خسته کننده می شود همچنین زمانی که ارتقا می دهید، هیچ چیز از نظر بصری تغییر نمی کند. بسیار ناامید کننده است که تکمیل مراحل بیشتر و بیشتر طول می کشد و هنوز هیچ بهبودی در ارتقاء آشپزخانه وجود ندارد! بد نیست بیشتر و بیشتر بپردازید و ظاهر اقلام اصلاً بهبود نمی یابد
ورا لوال😎😋
بازی خیلی عالی تازه اسم من الینا هست
👌👌👌
سلام میخواستم بپرسم وقتی همه مراحل را میریم و به کشتی میرسیم با اون کشتی میتونی مراحل جدید توی یه مکان جدید باز کنیم؟ برنامه خیلی خوبیه اما من حذفش کردم
عالی عالی عالی یعنی واقعا سازنده اش خیلی زحمت کشیده بابت این بازی حتی ازبازی هاهم که خراب یا مشکل داره رومن پنج ستاره میدم چون سازندگان وقت برای بازی ها میگذارند که شما باز ی کنید اکثریت که فوش میدن نمیدونم یعنی چی دارن شخصیت خانوادگیشون. نشون میدن به جای فوش ستاره بزن یا بگو بازی تون درحدی نیست که بتونم بازی رو ببینم یا جواب نمیده این برنامه سازنده این بازی چه گناهی کردن اشتباه کرد بازی طراحی کردن که شما بازی کنید فوش بدین. خسته نباشید سازنده این برنامه عالی عالی 🌹
واقعا بازی سرگرم کننده است. من 5 ستاره دادم اما نمی توانم فروشگاه دوم را باز کنم حتی اگر همه ستاره ها و ارتقاها را دارم
من چرا دوتا رو اقب انداختم چون با پول زیاد هم نمیشه وسایل خرید بابا اینجا هم تهریمه
خیلی خوبه
متاسفم .. نمیدونم خوب و بد
به سختی گذر، زباله،
این بدترین بازی تاریخ است 😤
بازی خیلی عالی است ببینید این بازی خارجی ولی بری توش می تونی بازی را فارسی کنید و خیلی هیجانی و عالی است حتماً نصب کنید و من هر چی از این بازی های آشپزی ریختم سخت بودن ولی این خیلی آسونه.
من این را به عنوان یک به روز رسانی دوم می نویسم و اکنون دوباره به بازی این بازی بازگشته ام. اشکالات کمی وجود داشت، اما هر بار که برای خدمات مشتری ایمیل میزدم، آنها مستقیماً برگشتند، اما به نظر میرسید که به همان سرعتی که یک مشکل را مرتب میکنند، مشکل دیگری پیش میآید! اکنون به نظر می رسد که پس از مدتی کار، همه مشکلات بالاخره مرتب شده اند. اگر مشکلی دارید، آنها سریعاً سعی میکنند آن را برطرف کنند و مودب و صبور هستند و اگر مشکلی برای شما جواهرات یا پولی از دست داده به شما پاداش میدهند. من خیلی ها بازی کرده ام اما این بهترین است.
تکراری میشه یه بازی درست کنید که تکراری نشه مثلا یه بازی که یه مرحلش رو میری بره همون مرحله هرو نیاره
بازی خوبی هستش
خیلی برنامه لذت بخشی واقعا عالیه حتما نصب کنید اصلا پشیمون نمیشید واقعا هر چی بگم کم گفتم
خیلی جالب نیست😑😒
این بازی را دوست دارم بهترین بازی تاریخ
سلام من مرسانا هستم 12 ساله به نظر من که این بازی خیلی خوبه و من دوسش دارم ممنونم از سازنده ی این بازی حتما نصبش کنید 💜💜
خوبه👍👍 🥰🥰
عالیییییییی حتما نصبش کنید 🤩🤩😍😍😍😘😘
بوله له ماک سایا سوکا اصلی گمه نی کان گایوس
دوستش دارم..بازی عالی بود..اما لطفا مشتری بیشتری اضافه کنید...این بازی را با خوشحالی انجام دهید..
Christmas Fever Cooking Games Arkadne igre idg