Post by conkunetpuco on Mar 10, 2022 0:01:49 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Country Capitals and Currency ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Country Capitals and Currency IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατά άπειρα κλειδιά ▞▞▞
▞▞▞ Country Capitals and Currency 2022 version ▞▞▞
Re kjfd
Οι τιμές δεν κοινοποιούνται για την πλήρη έκδοση και κολλάει, αλλά καλή γνώση για τα παιδιά
Λατρεύω την εφαρμογή. Νομίζω όμως ότι το θέμα είναι βαρετό. Είναι μια υπέροχη εφαρμογή. 5 αστέρια πάντα.
Καλός. βελτιώνει επίσης τις γνώσεις μου .tanks.
πολύ καλό μήλο
Η υπέροχη εφαρμογή του. είναι πολύ χρήσιμο.καταπληκτικό.
Πολύ καλή εφαρμογή
Θα σας κάνει να μάθετε περισσότερα πράγματα για τις χώρες
Ωραίο παιχνίδι
Country Capitals and Currency Educație fvtu
Καλή εφαρμογή Μπορούμε να μάθουμε για το νόμισμα διαφορετικών χωρών. Και κεφαλαία
Που είναι η Παλαιστίνη ηλίθιοι!
Είναι πραγματικά καλό
Country Capitals and Currency 教育 xio
Είναι πολύ καλό
δροσερό και διδακτικό
Country Capitals and Currency 教育 xio
Πήγα να κάνω ένα κουίζ και μου είπε ότι η απάντησή μου ήταν λάθος παρόλο που είμαι 100% σίγουρος ότι είναι σωστή και μετά όλες οι άλλες ερωτήσεις μου είπαν ότι έκανα λάθος επίσης. Έτσι, για να βεβαιωθώ ότι δεν ήμουν μόνο εγώ, έκανα κλικ σε όλες τις απαντήσεις και καμία από αυτές δεν είπε ότι ήταν η σωστή απάντηση.
Country Capitals and Currency Educație fvtu
Η ίδια η εφαρμογή είναι υπέροχη. Κάνει αυτό που λέει στο κουτί. Φιλική προς το χρήστη διεπαφή, εξαιρετική διάταξη, σύντομη και ουσιαστική. Ωστόσο, οι διαφημίσεις με σκοτώνουν. Κάθε φορά που αλλάζετε από τη μια οθόνη στην άλλη, εμφανίζεται μια διαφήμιση διάρκειας 5 δευτερολέπτων χωρίς δυνατότητα παράβλεψης, με ενοχλητική μουσική, ακόμα κι αν οι ρυθμίσεις είναι αθόρυβες. Καταλαβαίνω ότι η dev χρειάζεται διαφημίσεις, αλλά σίγουρα μπορεί να τοποθετηθεί ένα διαφημιστικό banner αντί για αυτές τις ενοχλητικές, ενοχλητικές και συχνές διακοπές; Λατρεύω την εξαιρετική εφαρμογή, αλλά απεγκατάσταση καθαρά λόγω όλων των διαφημίσεων.
Είναι μια καλή εφαρμογή
Εξοχος
Lær Spansk Ordforråd & Ord Læring uhqn
Ορισμένες χώρες δεν προστίθενται.
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι
Ωραία, ωστόσο, συμπεριλάβετε τον τηλεφωνικό κωδικό, τη γεωγραφική έκταση... , τους αριθμούς... κ.λπ., για να κάνετε την εμπειρία ζωντανή σαν ένα one stop shop.
Πολύ ωραία
Ω κύριε... Ισραήλ η πρωτεύουσα είναι till abeeb όχι Ιερουσαλήμ!!!!!
Η Ιερουσαλήμ είναι η πρωτεύουσα της Παλαιστίνης. Αυτή η εφαρμογή είναι πολύ αδύναμη στη γεωγραφία και την ιστορία.
Μου άρεσε αυτή η εφαρμογή έμαθα πολλά για όλα τα έθνη
Η Παλαιστίνη δεν περιλαμβάνεται. Είναι μια χώρα.
Θέλω να πάρω δύο άτομα σε όλο τον κόσμο Έχω φίλους στην Ταϊλάνδη Φιλιππίνες στο Μαρόκο και στη Γερμανία
Εκπαιδευτικό και συναρπαστικό
Πάντα αναγκαστικά κλείνει/αναγκαστικά σταματά όταν βρίσκομαι στην ενότητα αναθεώρησης.
Αυτή η εφαρμογή είναι πολύ ωραία εφαρμογή για μάθηση.
Πού είναι η Παλαιστίνη
Μεγάλος! 😎
Αυτή η εφαρμογή έχει ξεκαθαρίσει την αμφιβολία πολλών ανθρώπων.. το απολαμβάνω, ευχαριστώ... Περπατώντας για νέα αναβάθμισή του, συνεχίστε έτσι. Ο Κύριος είναι η έμπνευσή σας.