Post by conkunetpuco on Mar 10, 2022 0:07:52 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ V1 Golf ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ V1 Golf IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ növeli a kulcsokat hack ▞▞▞
▞▞▞ V1 Golf 2022 version ▞▞▞
Mit szólna néhány új hintához nekünk, törzsvásárlóknak...
V1 Golf Deportes dvyb
A hibásnak
Imádom ezt az alkalmazást a telefonomon. Könnyű hozzáférést tesz lehetővé leckék adása közben. Az alsó oldal a telefonon található, így nehéz helyesen vonalakat és szögeket rajzolni. Most vettem egy COBY táblagépet, amely androidos Ice Cream Sandwich-en fut. Sajnos azonban a COBY táblagépekkel nem lehet letölteni a Google Play alkalmazásokat, így hiábavaló volt megvenni ezt a tabletet leckékhez. A GOOGLE KÉRJÜK, TÖRTÉNJÜK AZON, HOGY LETÖLTSE EZT AZ ALKALMAZÁST A COBY TÁBLÁZATHOZ, VAGY LETÖLTSE A GETJAR ALKALMAZÁS OLDALÁRÓL!!!!
Remek Swing Analyzer!
Eleinte nagyszerű volt, de a frissítések használhatatlanná tették a kényszerített bezárások és a kamera funkciójával való ütközések miatt. Nem fog válaszolni számos e-mailre és txt-re
A rögzítés nem működik a OnePlus 3T hátsó kamerájával
Folyamatosan összeomlik, amikor megpróbálom a csúszó rudat használni, hogy visszafizessem a kilengéseket. Értékelném, ha javítható lenne
az érintőképernyő már nem reagál. A rögzítés elindításához ki kell választanom a „capture/import” opciót
Mini World: CREATA Seiklusmängud ddw
Alig működik egyáltalán. Úgy tűnik, hogy a legtöbb funkció teljesen hiányzik. Ráadásul 39,99 dollárt fizettem a "plusz" verzióért, amely csak egy napra oldotta fel a mappákat. Nekem eddig teljes pazarlás. Továbbra is folytatom a támogatást; ha sikeres leszek, felülvizsgálom az értékelésemet.
Régóta használom ezt az alkalmazást, és fizettem a hirdetésmentes verzióért, nemrég lecseréltem a telefonomat, és ezek a kiváltságok elvesztek, nem tudtam rögzíteni és elemezni. A műszaki támogatás nem segít, és ne kérje a felhasználókat az alkalmazás frissítésére, keressen jobb válaszokat...mindkét telefonom a legújabb frissítéseken fut. Az sem megoldás, hogy alternatív alkalmazást adunk frissítések nélkül...😡😡😡
Szerettem ezt az alkalmazást a régi telefonomon, amíg meg nem kaptam, a RAZR alkalmazásom nem működik. Nem tudom letölteni a videókat, nem tudom importálni a videómat, és nem tudok videókat készíteni. Ha megjavítják, megveszem. És adj neki öt csillagot
Korábban rossz értékelést adtam, mert nem sikerült a kódolás során, és hirdetéseket jelenített meg a fizetős verzión. A hirdetési probléma megoldva. Az import problémát is sikerült kitalálnom. A kódolási módszer nem tudja megnyitni a 4K videókat legalább a samsung eszközökön. Váltottam az átkódolási minőséget, és az alkalmazás újra működni kezdett. Ebben a kategóriában minden más alkalmazás ugyanazt az eredményt adja.
Nem nem nem!!! Túl sok hirdetés az ingyenes verzióban minden alkalommal. Túl frusztráló. Itt nem közép- és hosszú távú üzleti modelljük van – csak minden erőfeszítés, hogy 39 dollárt kicsikarjanak belőled az őrületbe kergetve. Mielőtt elkölteném, szükségem van néhány napra a hirdetések nélküli teljes élményre. Ellenkező esetben a felhasználói alkalmazás tiszta és éles lehet. A játék közben a lassított lejátszást a sáv elcsúsztatásával túl érzékenynek találtam, és úgy tűnt, hogy a felvételi mód az alapértelmezett számomra, így a tükör gombot minden alkalommal meg kell koppintani. Továbbra is keresek másik alkalmazást. Kár, hogy az Ubersense Technique-t leállították, úgy tűnt, hogy jó ötletük van.
Htc one-t használok, a htc kitkat 4.4.2-es szoftverfrissítése után a golf v1 már nem működik. Kérem, segítsen a probléma megoldásában.Kösz
Hétfőn bejelentkezik. Soha nem hallottam rólam kedden. Töltse ki a csatlakozási űrlapot név, e-mail, nem, születési és választott jelszó megadásával, és megkapja a „hiba az űrlap kitöltésekor, kérjük próbálja újra” választ, nem árulja el, mi a hiba. Nagyon frusztráló és bosszantó.
Szeretem!!Rendkívül hasznos a hintához. Szeretem. Kisebb hibák.
Ez az alkalmazás segített megtalálnom a kritikus hibákat fiaim swingjében, és javítani a játékukat. Létfontosságú szerepet játszott az indiai junior nemzeti golfcsapatba való menetelésében.
Fizetett a prémium számláért. Olyan problémák sújtják, mint az állandó lefagyás, a kódolt zöld képernyő a videók összehasonlításakor, és a kamera nem rögzíti a felvételt. Egy örökkévalóságig tart, amíg a támogatás visszakapja Önt, és ha megteszik, egyáltalán nem segítőkészek.Nem zavarna, ha ingyenes alkalmazás lenne, de sok pénzembe került (egy alkalmazásért)
Az új alkalmazás gyenge. A régi videókat nem lehet importálni, a lapok különbözőek, nem lehet SD kártyát használni, nem működik jól. Jó sok évig.
Hibát okoz, amikor megpróbál letölteni egy videót. Az alkalmazás jelenleg nem használ. Eltávolítás. Galaxy S5
V1 Golf 스포츠 wjww
A felvételek nagyon szaggatottak a frissítés után
Mindent
Maga az alkalmazás semmivel sem jobb vagy rosszabb, mint más hasonló alkalmazások, amelyek segítik a golf swing elemzését. A támogatás azonban szörnyű. Hosszú évekbe telt egy egyszerű technikai probléma megoldása. Teljes némasággal fogadták az online golfleckék visszatérítési kérelmét, amit a golfiskola nem tudott teljesíteni....Az elveszett pénzt tapasztalatra tettem, a többi felhasználó vigyázzon, ha megválna a pénztől, nem kapod vissza, ha rosszul sülnek el a dolgok!
Állandóan összeomlik.
Nagy
Nagyon jól működik, ha javítják, az összehasonlítás nagyszerű lenne. Valóban rá kell jönnöm, hogy túljutok a csúcson.
Nagyon szeretem ezt az alkalmazást. Azt kívántam, bárcsak több lenne rajta a 20 legjobb PGA profi közül. Szeretnék Steve Strickert, Phil Mickelsont, JB Homest, DJ Trahant
Segíti a jó tanárokat, amikor fizikai, VIZUÁLIS tanulókkal foglalkoznak. Bob Beausoleilnek/a megjegyzése nagyon tudatlan. Erős vizuális tanulónak kell lennie, ezért a szoftver segít Önnek. Golfprofi vagyok, és minden diáktípus és ÖSSZES tanulási stílusuk tanításának és segítésének szentelem magam... (vizuális, kinetikai, tapintásos, motoros készségek másolása, próba és hiba) Ha üreged van, menj el fogorvoshoz, helyesen ütni a labdát egy golfprofihoz, vagy a te esetedben egy profihoz, aki megérti a tanulót.
Korábban használtam a V1 Golfot más eszközökön. Néhány éjszaka telepítettem, és nem sokkal ezután észrevettem, hogy Chrome böngésző átirányításokat kapok (rossz webhelyekre küldve), lapok nyílnak meg a véletlenszerű hirdetési oldalakhoz, és a Play Áruház véletlenszerű időpontokban kényszerül nyitva, véletlenszerű játékokra mutatva. Több spyware/vírus programmal próbálkoztam, de semmi sem működött. Eltávolítottam a V1 Golfot, és meglepő módon a probléma megszűnt. Ha a probléma most, hogy a V1 eltűnt, visszatér, módosítom a véleményemet. Egyelőre - VIGYÁZAT! Samsung Galaxy Tab S 10.5.
A szar dolog nem megy elemezni, csak visszamegy a videókhoz, és nem engedi, hogy lássam a kilengésemet. Vissza akarom kapni a pénzem. Megjavították, köszi, most már működik
Ez az alkalmazás szemét. Számos több funkcióval rendelkező alkalmazás ingyenes vagy 5 dollárnál kevesebb. A Pro Golf az egyik. Tapasztalataim szerint ezzel az alkalmazással a pixel 3 Android 11 rendszeren folyamatosan lefagy, és a legtöbb funkció nem működik. Csak a lassításra és a formák rajzolására jó. Erre már tudom használni a beépített kamerát. És amikor videót készít ezzel az alkalmazással vagy videókat importál, a felbontás szörnyű. A telefon kamerája sokkal jobb. Ne pazarolja a pénzét.
Most összeomlik, és nem elemzi a videót. Kérem, segítsen.