Post by conkunetpuco on Mar 10, 2022 0:14:08 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Block Puzzle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Block Puzzle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqlar primogemləri artırır ▞▞▞
▞▞▞ Block Puzzle 2022 version ▞▞▞
Sonda çox fırıldaq etsələr və siz öz parçanızı qoysanız, onlar hələ də oyunu bitirirlər
Çox darıxdırıcı deyil, amma bəzən 5 dəfə ardıcıl olaraq eyni formaya sahib olmaq bir qədər çətin ola bilər. Adətən buna görə mənim bəzi ballarım bir qədər aşağı olur, çünki siz nəhəng formalar üçün yer tapmalısınız. Mən də başqası ilə rəqabət və ya buna bənzər bir şey kimi daha çox parametrlərə sahib olmaq istərdim.
Son sətirlərdəki kimi dayanmadan bitirə bilsəydim deyərdim ki, çox xoşuma gələ bilərdi.
Block Puzzle GAME istifadə edərək belə bir ağıldır. Bu oyundan həzz almaq üçün SİZ ayaq üstə qalmalısan, lakin ASAN. IT oynamaq hələ də xoşdur. PDUB WALKER 5 YANVAR, 2021. 100% ƏYLƏNİR. MƏN BU OYUNU 5 ULDUZ İLƏ QİYMƏTləndirirəm!...Fevral. 16, 2021..MƏN BU OYUNU 5 ULDUZLA QİYMƏTLƏNDİRİRƏM!..PDUB WALKER
Toy Blast Älypelit wdfp
dünyanın ən yaxşı oyunu deyil, amma ən pis oyun deyil
Block Puzzle Slagalice hzl
Sizi reklamlarla oyunlarınızdan kənarlaşdırmağa davam edir, sonra oyuna çox zəhlətökən başlamağınıza səbəb olur
Əyləncəli, lakin qüsurlu Reklamlar göründükdən sonra oyununuzu və yüksək xalınızı itirəcəksiniz. Pulsuz olaraq satın almağın bir yolu olduğuna belə əmin deyiləm.
Block Puzzle પઝલ rzn
İstirahət üçün də gözəl oyun.
Mən oyunu sevirəm və səssiz rejimdə oynayıram, amma reklamlar qulaq pərdələrini partlatacaq. Mən oyunu rahat hesab edirəm və adətən ona 4 ulduz verərdim. Elə indi elə bir reklam gəldi ki, o qədər iyrənc dərəcədə uca idi ki, məni çaşdırmağa və qulağımdakı hava qablarını qoparmağa səbəb oldu. Artıq eşitmə itkisi var və bunun baş verməsinə ehtiyacım yox idi. İndi hirslənirəm və ona 1 ulduz vermək istəyirəm. Tərtibatçılar, mən başa düşürəm ki, reklamlar hesabları ödəyir, ancaq daha yaxşı bir yanaşma tapmalısınız. Mən bu oyunu tövsiyə etməyəcəyəm. Bağışlayın.
pis. Siz onları hərəkət etdirməyə çalışdığınız zaman parçalar təsadüfi olaraq düşür. Fasiləsiz reklamlar. Sürət parametrləri və ya çətinlik parametrləri yoxdur.
Silinir, çünki reklamlar siyasidir. Sözdə sorğular qərəz və manipulyasiyanın mükəmməl nümunələridir. Reklam seçimləri düyməsi işləmir, ona görə də rəqiblərin oyununu seçəcəyəm.
Oyununuzun ortasında təsadüfi sıfırlanır. Mənim yaxşı bal topladım, təxminən 540.000, bu mənim köhnə yüksək balımın təxminən iki qatı idi və o dayandı. Yüksək xal rekordu yoxdur. Silinir.
Hiss olunur ki, bəzi məqamlarda uğursuz olmaq istəyir. Kiçik boşluqlar üçün istifadə edə biləcəyiniz parçalar olduqda və lövhə doldurulduqda, bu, sizə 3 dəfə ardıcıl olaraq 9 blok verir ki, bu da yaxşı işləmə şansınızı məhv edir. Məntiqlidir, çünki çox irəliləyiş əldə etməyinizə mane olur, lakin bir az bezdiricidir. Hər halda mən ona üç ulduz verirəm, çünki oyunda unikal heç nə yoxdur, lakin məncə, bu, yeganə layiqli Tetris oyunlarından biridir.
Tetris üslubunda tapmacada axtardığım şey budur. İstəyərdim ki, bunun bir seçim kimi vaxtlı versiyası olsun, amma mən heç bir şəkildə əskik deyiləm və hər halda sürətli bir oyun istəyəndə sağ qalma rejimini daha üzvi problem hesab edirəm.
Aldığım ən yüksək qiymət 175010 idi, lakin müəyyən bir nöqtədən sonra o, böyük bloklarla və ya qəribə formalarla məşğul olmağa davam etdiyini və otaqdan qaçdığını gördüm. Mən itirmək istərdim, çünki kifayət qədər yaxşı deyiləm, çünki oyun sizi təxribat etmək üçün hazırlanmışdır.
Mənim üçün bu oyun, səviyyəyə çatmaq üçün həmin blokları müəyyən sürətlə hərəkət etdirmək üçün uyğunlaşma bacarıqlarınızı sınayır. Mən bunu çox çətin və əyləncəli hesab edirəm.
Məncə superdi
oyun çox asılılıq yaradır, amma mən bunu çox asan hesab edirəm, davam edir. Klassik oyunu hələ də uduzmamışam və xalım 1300000-dən çoxdur.
Bu yaxşı oyundur və adamlar əlavə etmirlər...lakin əlavələr görünəndə bu, gur oyununa davam etməyinizə mane olur. Davam edə bilmək üçün dəqiqələrlə əlavənin getməsini gözləyirdim. Geri vurdu və oyunu tamamilə tərk etdi.
Block Puzzle Dėlionė ipzr
Oynamaq çox əyləncəlidir....oyunu oynamaqdan həqiqətən həzz alırdım, hətta e-poçtlarımı oxumaq üçün onu yerə qoymaq çətin idi. Bulmacalardan həzz alan hər kəs üçün bu oyunu tövsiyə edirəm.
Bunun başqa versiyaları qurulmuşdum oda əla idi buda bizim ailədə hamı bu və bunun digər versiyalarından oynayır
Parçalarla təsadüfiliyin olmaması oyunu çox məhv edir və oyun tempi və qol çox yavaşdır. Ümumilikdə yaxşı oyun deyil.
onun yaxşı və hamısı, ancaq sizə yalnız beş ulduz seçimi vermələri və ya mənə sonradan xatırlatması pisdir.
Oyun çox yaxşı işlədi, ən son yeniləməyə qədər hər oyundan sonra oyun reklamları bir az vaxt itirdi, indi onlar təsadüfi olaraq sizin hissələrinizi əhatə edəcək şəkildə açılır və mən oyunu bağlaya bilmirəm, oyunu mahiyyətcə sıfırlayın və oyunu davam etdirin. həftə və onlar hələ də bunu düzəltməsələr, onu silib oxşar oyun tapacağam
Həqiqətən kömək etməyən bir çox yeniləmə üçün. Döndürmək üçün blokları qoymaq lazımdır
Darıxdığınız zaman yaxşı oyun. Ən yaxşısı odur ki, əslində tamamilə pulsuzdur.Sadə tapmacaları sevirsinizsə və yalnız ən yüksək xalınızı döyməyə çalışırsınızsa, bu oyun sizin üçündür, gənclər də Təşəkkürlər Blok Puzzle!
Mən bu oyunu həqiqətən sevirəm və düşünürəm ki, əladır! Digər oyunlardan fərqli olaraq, o, hər zaman reklamları spam etmir, sizin oyununuz əladır! Bundan əlavə, bu, ləngimə deyil və çox rahatlaşdırıcı bir oyundur və stresdən azad olmağa kömək edir! Ümumiyyətlə, bu oyun möhtəşəmdir!
Çooooooooooooooooooox gözəl oyundu çoooooooooooooooooox bəyəndim
Aşağıdakı reklamlar çox asan açılır, çünki seçim hərəkəti edirsiniz və sonra oyun əvvəldən başlayır və bütün xallarınızı itirirsiniz,🤔😝
Çox sadə və sadə. Sadəcə proqramı açın və oynayın. Hərəkətlərinizdən asılı olaraq hər oyun fərqlidir. Reklam fasilələri və ya satın alınacaq əşyalar yoxdur. Qırmaq və ya dondurmaq üçün heç bir şey yoxdur. Gözləmə otağı və ya hər hansı bir boş dəqiqə üçün mükəmməldir. Hesabınızı və yerinizi mükəmməl saxlayır ki, hər dəfə ona qayıtdığınız zaman dayanıb qaldığınız yerdən davam edəsiniz. və ya istəsəniz yenidən başlayın. Quraşdırıldıqdan sonra telefonumda və ya planşetimdə heç bir fırıldaq və ya problem olmadı.
Lütfən, 'yenidən başladın' düyməsinə basıldıqda təsdiqləmə pop-up daxil edin. Bu, oyunun təsadüfən yenidən başlamalarını aradan qaldıracaq, bu da onu oynamaqdan daha zövqlü edəcək. Hal-hazırda, oyununuzun qəfil yenidən başlaması (təsadüfən ekranın yuxarı sağ hissəsinə toxunduğunuz zaman) məni bu oyunu başqalarına tövsiyə etməyimə mane olur.
Hələ əmin deyiləm. Reklam baxımından çox da pis deyil, lakin 30k-dan yuxarı qalxa bilməz. İndiyə qədər açıq... Bunu yaxşı sınadım və bu, yalnız indiyə qədər getməyinizə imkan verəcək şəkildə saxtalaşdırıldı, deyərdim ki, alqoritm daha da irəli getməzdən əvvəl hər 30 və ya 40 cəhddən bir......
Bu oyun həqiqətən fikrimi növbəti hərəkətim haqqında düşünməyə vadar edir. Oynamaq çox əyləncəli və rahatdır. Qiymətləndirmə sisteminin necə qurulduğunu bəyənirəm.Bu, bəzi digər blok tapmaca oyunlarından daha yaxşıdır. İstədiyim yeganə şey blokları ehtiyacım olan mövqeyə çevirmək və onların içəri keçməsini istəməkdir.
Bu bacarıq oyunu deyil. Bu, solitaire oynamağa bənzəyir: hər şey kartların/parçaların ilkin qarışdırılmasında tapacağınız şeylərin sırası ilə əvvəlcədən müəyyən edilir. Sizə ard-arda dörd ədəd 3x3 fiqur verildikdə, yaxşı oyuna daxil olaraq, lövhədə bəzi fiqurlar var, nə qədər ağıllı olduğunuzdan asılı olmayaraq, bağlanırsınız. Proqramda nəsə baş verir, ona yazılan bir şey var ki, siz lövhəni yaxşıca təmizlədikdən sonra sizi oyundan silir. Dəhşətli parçalar izləyir.
Mən bu oyunu sevirəm, çünki bu, çox çətin bir diqqətdir. Bu cür oyunlarda yenisinizsə, bunu xüsusilə tövsiyə edirəm!
oynayarkən uyğun olmayan reklamlar açılır
Əyləncəli oyun. Ən yüksək xalınızı və çoxlu müxtəlif rəngli blokları döymək istəməyinizə çağırır. Mən bəyənirəm ki, 3 seçim var və biri uyğun gəlmirsə, onu uyğunlaşdırmağın yolunu tapmaq üçün vaxtınız var. Bu oyunu sevirəm
Oynamaq asandır, çox invaziv olmayan orta və aşağı reklam. Bu, həmçinin başqa bir şey etməli olsanız, dayandığınız yerdən davam etməyə imkan verir. Təşəkkürlər dizaynerlər
Blokları döndərə bilmir, axmaqdır
Block Puzzle-da problemlər var, oyun birdən-birə bağlanacaq və hesabınız SIFIR olacaq. BLOK PUZZLEDƏ BU MƏSƏLƏ TƏKRARƏLƏR. Problemi həll etmək maraqlı oyun ola bilər. Ən bacarıq səviyyələri üçün nəzərdə tutulmuşdur. Düşüncə prosesinizə meydan oxumaq üçün əla yoldur.
Vaxt keçirməyin əla yolu və pauza seçimi ilə "SWEET"!!! Siz müdaxilə etməkdən narahat olmamalısınız. İstər həkim kabinetində, istərsə də restoranda yeməyinizin gəlməsini gözləyəndə olsanız, həmişə oyunu dayandırıb daha sonra oynaya bilərsiniz.